Vakıfbank Kredi Fırsatları

Vakıfbank kredi kartı borcu birikmiş ve ödeyemeyenlere kredi kartı borç transfer kredisi veriyor."Taktik" kredisi adı altında 20000 ytl'ye kadar 60 aya varan vadelerle taksit miktarlarını kendinizin belirleyebileceği dilerseniz ödeme başlangıç tarihini 3 ay ilerden başlatabileceğiniz 1,70 faiz oranlı bir kredi.

Vakıfbank evlenmek isteyen fakat ekonomik sıkıntılar yüzünden bunu yapamayanlara "Romantik" adı altında evlilik kredisi veriyor.10000 ytl'ye kadar kefil şartı aranmayan bu kredinin maksimum vadesi 36 ay.Dilerseniz ödemeye 3 ay sonra başlayabilir "Taktik" kredisinde olduüu gibi taksit miktarlarını istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Vakıfbank maaşını vakıfbanktan alan emekli ve memurlara maaşlarının 15 katına kadar 1,55 faiz oranıyla kefilsiz kredi veriyor.Üstelik 36 aya kadar varan vade imkanlarıyla.

Vakıfbank "Alfabetik" adı altında 12 aya kadar vadeli 12000 ytl'ye varan eğitim kredisi veriyor.Üstelik taksit miktarlarına kendiniz karar verebiliyor dilerseniz hemen dilerseniz 3 ay sonra taksitlerinizi ödemeye başlayabiliyorsunuz.

Vakıfbank doktorlara ve diş hekimlerine aylık maaşlarının 20 katını geçmemek koşuluyla 30000 ytl'ye kadar 1,55 faiz oranlı kredi imkanı sunuyor.

Garanti Bankası 2008 bahar döneminde İstanbul Bilgi Üniversitesi yüksek lisans programlarına kayıt yaptıracak öğrencilere 48 aya kadar vadeli 1,44 faiz oranıyla yüksek lisans kredisi veriyor.

Şekerbank kobilere İşyeri, Demirbaş ve Teknolojik Destek Kredileri başta olmak üzere özel "Butik Kredi"leri veriyor

Denizbank ihtiyaçlarınıza yönelik olarak işletme,işletme destek,sektör ve proje kredileri veriyor.