Denizbank Kredi Kartları



Classic,Gold ve Platanium Kredi Kartları


Klasik olarak kartınızla alışveriş yapabilir ve nakit avans çekebilirsiniz.Ayrıca yaptığınız alışveriş yaptıkça deniz yıldızı kazanır ve bu deniz yıldızlarınızla Denizbank hediye kataloğundan dilediğiniz hediyeyi seçebilirsiniz. Kredi Kartı ekstreniz vereceğiniz bir fax numarasına ya da e mail adresine gönderilmesini isteyebilirsiniz.



Bonus Kredi Kartı


Yapılan alışveriş tutarı üzerinden üye işyerlerine göre değişen yüzdelerle para kazandıran sistem, hem DenizBank, hem de Garanti Bankası BonusCard kullanıcıları tarafından ortak üye işyerlerinde kullanılmaktadır. Her iki banka müşterileri, kazandıkları bonuslarla anında alışveriş yapabilir harcadıkça yeni bonus kazanabilmektedirler. Bonus sistemle 33 bin üye işyerinden taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
Bonus Card tüm diğer DenizBank kredi kartları gibi alışveriş ve kayıp/çalıntı sigortası güvencesi altındadır.Bonus Card , uluslararası bir kredi kartıdır.Tüm dünyada 27 milyon Visa/MasterCard üye işyerinde size Bonus kazandırır.Üye firmalarda taksitli ve peşin alışverişlerinizde %20'ye varan Bonus kazanırsınız.



Miles & More Kredi Kartı

Miles & More Programı üyeleri programa dahil olan 34 Havayolu şirketi ile yaptıkları uçuşlardan mil kazanırlar ve Miles & More Kredi Kartı hesaplarında biriken milleri kullanarak uçuş bileti alabilirler.




Sea & Miles Kredi Kartı

Sea&Miles Mil Programı, İDO’nun (İstanbul Deniz Otobüsleri İşletmesi) yeni ve avantajlı üyelik programıdır. İDO şehirlerarası deniz otobüsleri ve hızlı feribotları ile seyahat ettikçe Mil kazanırsınız. Ayrıca DenizBank Sea&Miles Kredi Kartı ile yapacağınız işlemler karşılığında kazanacağınız miller de Sea&Miles hesabınıza eklenir. Böylece kısa sürede daha fazla mil birirktirir ve bedava seyahat edebilirsiniz.



Business Card


Şirket yönetici ve çalışanlarının yurtiçi ve yurtdışında işle ilgili tüm harcamalarını yapabilecekleri, şirketle ilgili harcamaları kontrol altına alabilecekleri kredi kartıdır.