CardFinans Kampanyaları

CARDFİNANS SAHİPLERİNE D-SMART UYDU ALICILARINDA ÇOK ÖZEL AVANTAJLAR... Goldmaster markalı D-Smart'larda CardFinans'a özel peşin fiyatına 12 taksit veya vade farklı 36 aya varan taksit fırsatları CardFinans sahiplerini bekliyor. *Ayrıntılar için tıklayınız.
TELPA'DA CARDFİNANS SAHİPLERİNE ÖZEL FIRSATLAR!CardFinans ile peşin fiyatına 6 taksit fırsatı Telpa bayilerinde sizleri bekliyor.Ayrıntılar için tıklayınız.
SAMSUNG'DAN CARDFİNANS'A ÖZEL AVANTAJLAR! Samsung Digital Plazalarında ve bayilerinde üstün teknoloji ürünleri Eylül sonuna kadar CardFinans a özel peşin fiyatına 12 TAKSİT veya 10 TAKSİT + 2 AY Taksit Atlat avantajıyla.. Ayrıntılar için tıklayınız.
MİSS SELFRİDGE'DEN SADECE CARDFİNANS'A ÖZEL FIRSAT!CardFinans ile yapacağınız alışverişlerde 7 taksit ayrıcalığı sizleri bekliyor. Ayrıntılar için tıklayınız.
http://www.cardfinans.com.tr/hepsiburada.jspCardFinans ile http://www.hepsiburada.com/'dan şimdi al Ocak 2008'de ödemeye başla! Üstelik 8 taksit!Ayrıntılar için tıklayınız.
MUDO YENİ SEZON'A CARDFİNANS'A ÖZEL AVANTAJLARLA MERHABA DİYOR. Mudo mağazalarında CardFinans'a özel 10 taksit avantajı!Ayrıntılar için tıklayınız.
ARİSTON'DA CARDFİNANS SAHİPLERİNE ÖZEL FIRSATLAR... CardFinans ile şimdi alın Ocak 2008'de ödemeye başlayın.Ayrıntılar için tıklayınız.
CARDFİNANS'TAN BİR RAMAZAN KLASİĞİ...
5 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında gıdada %20 ParaPuan, gıda dışında +3 taksit CardFinans'tan.
Ayrıntılar için tıklayınız.-->
BAMBİ'DE CARDFİNANS İLE İNDİRİM GÜNLERİ DEVAM EDİYOR!Tüm Bambi mağazalarında %50'ye varan indirim imkanları CardFinans'a özel 8 taksit fırsatıyla!Ayrıntılar için tıklayınız.
31 AĞUSTOS'A KADAR SHELL'DEN CARDFİNANS'A ÖZEL BİR AVANTAJ !
13 Temmuz - 31 Ağustos tarihleri arasında anlaşmalı Shell istasyonlarından,
CardFinans ile tek seferde 100 YTL akaryakıt alana 5 YTL indirim ...
Ayrıntılar için tıklayınız. -->
ÜCRETSİZ, OTOMATİK FATURA ÖDEMESİ. TABİİ Kİ CARDFİNANS'TAN. Cep telefonu faturası, telefon faturası, elektrik, su, doğalgaz faturası... Peki, bunca faturayı kredi kartından ödemenin faturası ne kadar? ÜCRETSİZ! Tabii CardFinans'ınız varsa. Ayrıntılar için tıklayınız.
VESTEL'DEN CARDFİNANS'A ÇOK ÖZEL AVANTAJLAR...
CardFinans ile Ağustos' ta alın, 2008'de ödemeye başlayın..
Ayrıntılar için tıklayınız.
-->
CARDFİNANS'LA SİZE ÖZEL TATİL AVANTAJI!
3 Temmuz- 31 Ağustos tarihleri arasında, tatil harcamalarınızı CardFinans'ınızla yapın, ödemeye Ekim ayında başlayın.
Ayrıntılar için tıklayınız.
-->
DOCKERS MAĞAZALARINDA CARDFINANS AVANTAJLARI!
16 Haziran - 31 Ağustos tarihleri arasında Dockers mağazalarından yapacağınız tüm alışverişler CardFinans'a özel 3 yerine 7 TAKSİT fırsatıyla!*
Ayrıntılar için tıklayınız.
-->
LEVI'S MAĞAZALARINDA CARDFINANS AVANTAJLARI!
16 Haziran - 31 Ağustos tarihleri arasında Levi's mağazalarından yapacağınız tüm alışverişler CardFinans'a özel 3 yerine 7 TAKSİT fırsatıyla!*
Ayrıntılar için tıklayınız.
-->
SEVİL İLE GÜNEŞ VE TATİL ZAMANI!Sevil' de CardFinans sahiplerine özel tüm ürünlerde YES indirimli fiyatlara 5 TAKSİT avantajı sizleri bekliyor.Ayrıntılar için tıklayınız.
CARDFINANS'TAN DERGİ ABONELİĞİBirikmiş ParaPuan'larınızla, seçtiğiniz dergiye, 1 yıllık abonelik ister misiniz?Ayrıntılar için tıklayınız.
WHITE WESTINGHOUSE'DAN YAZLIK AVANTAJLAR!
White Westinghouse'da 30 Haziran'a kadar CardFinans'a özel 6 ve 12 taksit
avantajından yararlanın.
Ayrıntılar için tıklayınız.-->
KİĞILI'DA CARDFİNANS SAHİPLERİNE ÖZEL AVANTAJLAR!Kiğılı mağazalarında tüm ürünler CardFinans sahiplerine özel peşin fiyatına 10 taksit avantajı ile sizleri bekliyor!Ayrıntılar için tıklayınız.
ZEKİ TRİKO'DA CARDFİNANS SAHİPLERİNE ÖZEL AVANTAJLAR!Zeki Triko da CardFinans sahiplerine özel 3 yerine 6 taksit avantajı sizleri bekliyor!Ayrıntılar için tıklayınız.
WEBLEBİ.COM'DA CARDFİNANS SAHİPLERİNE ÖZEL AVANTAJLAR!Keyifli alışverişin adresi Weblebi.com da CardFinans sahiplerine özel vade farksız 12 taksit avantajı sizleri bekliyor!Ayrıntılar için tıklayınız.
TOPSHOP'TA HERŞEY CARDFİNANS' A ÖZEL 7 TAKSİT!30 Kasım'a kadar Topshop mağazalarından CardFinans'ınızla yapacağınız alışverişlerde 3 yerine 7 taksit fırsatı sizleri bekliyor.Ayrıntılar için tıklayınız.
DOROTHY PERKİNS'TEN CARDFİNANS'A ÖZEL...30 Kasım 2007 tarihine kadar Dorothy Perkins mağazalarında herşey sadece CardFinans'a özel 3 yerine 7 taksit fırsatıyla!Ayrıntılar için tıklayınız.
CARREFOUR'DA VADE FARKSIZ 12 TAKSİT VE 2 AY TAKSİT ATLAT AVANTAJI...
1 Haziran 2007 tarihine kadar Carrefour'larda CardFinans ile şimdi alın, 2 ay sonra vade farksız 12 TAKSİT ile ödemeye başlayın!
Ayrıntılar için tıklayınız.-->
CARDFİNANS'LA HEDİYE CEPTE!CardFinans'la Hediye Cepte Kampanyası sona ermiştir. Yoğun ilginiz için teşekkür ederiz. Ekstre sözünüze yönelik düzenlediğimiz kampanyalarımız devam edecektir. Bizi takip etmeye devam edin.
MASTERCARDINIZI KULLANIN UEFA CHAMPIONS LEAGUE...
1 Mayıs - 15 Haziran tarihleri arasında MasterCard ile 50 YTL ve üzeri alışveriş yapın, kazanan 10.000 kişiden biri siz olun.
Ayrıntılar için tıklayınız.-->
ÇOCUKLARIMIZ İÇİN "RENKLİ UFUKLAR"Visa Europe ve Üye Türk Bankaları olarak, el ele verip çocuklarımızın gelişimine destek oluyoruz.Ayrıntılar için tıklayınız.
GÖZ KAMAŞTIRAN KAMPANYA...
Optik'te CardFinans'a özel +5 taksit!...
Ayrıntılar için tıklayınız.-->
UÇAK BİLETİNİZ BİZDEN!
CardFinans ile Vatan Bilgisayardan alışveriş yapın, Onur Air'den uçak bileti kazanın...
Ayrıntılar için tıklayınız.-->
BORÇ TRANSFERDiğer Kredi Kartı borçlarınızı CardFinans'a transfer edin, 6 veya 12 taksitte, çok çok düşük faizle ödeyin. Ayrıntılar için tıklayınız.
NAKİT ÇEK, TAKSİTLE ÖDE!CardFinans'la Nakit Çek, Taksitle Öde! Ayrıntılar için tıklayınız.
CARDFİNANS'TAN TURKCELL'LİLERE KONTÖRLER, DAKİKALAR HEDİYEBu ParaPuan'lar çok konuşturacak! Biriken CardFinans ParaPuan'larınızla artık Turkcell'den kontör veya dakika alabilir...Ayrıntılar için tıklayınız. ALO!DECT İLE UCUZA KONUŞURKEN DE ÖZEL AVANTAJLARINIZ VAR!
Şehirlerarası, uluslararası ve cep telefonu görüşmelerinde %95'e
varan indirimler...
Ayrıntılar için tıklayınız.-->
E-EKSTRE TALİMATI VERİN, 5.000 PARAPUAN KAZANIN!CardFinans harcamalarınızla ilgili tüm detayları görebileceğiniz e-ekstre, şimdi size ekstra 5.000 ParaPuan kazandırıyor.Ayrıntılar için tıklayınız.
KAZAN KAZANHisse senedi işlemleriniz için finansonline.com'u tıklayın. Ödediğiniz komisyon tutarının %10'u kadar ParaPuan kazanın. Ayrıntılar için tıklayınız.
KEPLER HAVAYA, PARAPUAN'LAR CEBE!CardFinans University'den mezuniyet hediyesi. Ayrıntılar için tıklayınız.
UÇAK VE VARAN OTOBÜS BİLETİ FIRSATIParaPuanlarınızı dilerseniz istediğiniz havayolu ile dünyanın istediğiniz yerine gitmek için dilerseniz de Varan otobüs bileti...Ayrıntılar için tıklayınız.
İNTERNET ABONELİĞİ - ATLAS ON-LINECardFinans internet aboneliğini ücretsiz sağlıyor!